Pardubice: Město bude o hokeji jednat s miliardářem Dědkem

02.05.2020 14:49

S květnem začnou finální jednání, která mají vést ke vstupu strategického partnera do HC Dynamo Pardubice. Podle rozhodnutí zastupitelstva města bude pracovní skupina, složená ze zástupců orgánů HC a tří nejsilnějších zastupitelských klubů, jednat o podmínkách vstupu již pouze s Petrem Dědkem.

Pardubice: Město bude o hokeji jednat s miliardářem Dědkem
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Pro toto řešení hlasovalo na dubnovém jednání 24 zastupitelů. Druhý zájemce o vstup do hokejového klubu, respektive společnost Sportovní investiční a.s., kterou reprezentuje majitel FK Pardubice Vladimír Pitter, získal hlasy pěti zastupitelů.

Dle diskuzních příspěvků vrchlabský miliardář získal podporu zastupitelů nejen díky svému ekonomickému potenciálu, v nichž zastupitelé vidí naději pro stabilizaci hokejového klubu, ale i díky pomoci, kterou poskytl klubu na sklonku minulé sezony, kdy se HC nedařilo a zcela reálně hrozil jeho sestup z extraligy.

Zastupitelé schválili principy stabilizace hokejového klubu tak, aby byly hráčské i ekonomické výsledky klubu v další sezoně lepší, než v sezoně uplynulé. Město klub podpoří například snížením cen za pronájem ledové plochy, navýšením reklamního plnění či dotací vstupenek na hokejová utkání. Na jednáních, která v nejbližších týdnech zástupce města s Petrem Dědkem čekají, budou dohodnuty přesné podmínky, za nichž nový strategický partner do klubu vstoupí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…