Pelhřimov: Krásy města přibližuje nové video

12.02.2020 7:35

Nové propagační video o městě Pelhřimov vyrobila v loňském roce televizní společnost města Dolný Kubín ve spolupráci s Kulturními zařízeními města Pelhřimova (KzmP). Film má za cíl pozvat potenciální návštěvníky k návštěvě našeho krásného města.

Pelhřimov: Krásy města přibližuje nové video
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Původním záměrem tvůrců bylo pouze zhotovit promoklip, zaměřený přímo na cestovní ruch, ale vzhledem k množství natočeného materiálu nakonec vznikl (kromě tohoto promoklipu) i nový film, který představuje naše město v širším rozměru a může být poskytnut všem, kdo by chtěli někomu ve třech a půl minutách prezentovat Pelhřimov.

„Bylo natočeno celkem 8 hodin videomateriálu v 917 souborech, v nichž jsme museli nalézt ty správné nejkrásnější úseky v délce cca 1 - 2 sekundy a sestavit je za sebe, aby to celé dávalo smysl a výsledný film nebyl delší než tři minuty,“ přiblížil nesnadný proces vzniku nového videa ředitel KzmP Martin Ecler. „Kluci z Dolného Kubína odvedli skvělou práci při natáčení, o to těžší bylo rozhodnout, které záběry při střihu nevyužít. K dispozici máme ale celý natočený materiál, takže některé zajímavé záběry, které se nevešly do finálního střihu, určitě uvolníme třeba na sociálních sítích,“ prozradil.

Dodejme, že nové propagační video představuje mimo jiné i další zajímavý rozměr spolupráce partnerských měst Pelhřimov a Dolný Kubín. K filmu se lze dostat ze stránek ZDE, sekce O městě (promo video města) nebo z FCB profilu Pelhřimák.

Promo video města Pelhřimov najdete rovněž ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…