Pelhřimov: Rekonstrukce bazénu se musí připravit co nejlépe

08.03.2020 16:01

V zasedací místnosti pelhřimovské radnice uskutečnila další z řady upřesňujících schůzek v souvislosti s plánovanou rekonstrukcí plaveckého bazénu v Pelhřimově.

Pelhřimov: Rekonstrukce bazénu se musí připravit co nejlépe
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Jednání se účastnili místostarostové Pelhřimova Ing. Josef Koch a Zdeněk Jaroš, dále Ing. Luděk Rýzner a Ing. František Čekal jako zástupci firmy OK Plan architects Humpolec, která je zhotovitelem studie pro projektovou dokumentaci, a také Jaroslav Polák a Ing. Aleš Pokorný z Technických služeb města Pelhřimova. Schůzka trvala přes dvě hodiny a byly při ní projednány různé připomínky k současnému stavu studie ze strany města a technických služeb (jejich seznam obnášel 5 stran).

Místostarosta Josef Koch k tomu podotkl, že tato skutečnost sama o sobě vypovídá o důležitosti problémů, které se řešily. Ocenil také skutečnost, že jednání se účastní pracovníci technických služeb, díky čemuž jsou při něm zohledňovány praktické zkušenosti z provozu bazénu. Další ze schůzek, jejichž cílem je příprava co nejkvalitnějšího zadání pro realizaci budoucího projektu rekonstrukce, bude následovat v blízké době.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…