Písek: Centrum kultury nabízí on-line programy

17.03.2021 6:32

Epidemická situace stále nedovoluje pořádat kulturní akce pro veřejnost, Centrum kultury města Písek proto realizuje některé programy on-line formou.

Písek: Centrum kultury nabízí on-line programy
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Rozhovory se zajímavými hosty z různých oborů nabízí pořad Strč hlavu do Písku. Milovníci hudby měli možnost živě sledovat koncert hobojisty Viléma Veverky a těšit se mohou na 3. dubna, kdy je v plánu on-line vystoupení jazzového a swingového zpěváka Jana Smigmatora.

Zatím posledním on-line počinem jsou kurzy cvičení pro seniory se zkušeným lektorem a tanečníkem Tomem Dvořákem. Konají se každý čtvrtek od 10.00 hodin a zájemci se mohou přihlásit telefonicky na čísle 737 046 462. Cvičení je zdarma.

Informace o aktuálním programu a archiv již odvysílaných on-line pořadů najdete na webových stránkách Centra kultury (ZDE) nebo jeho Facebooku (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…