Výsledkem pilotní fáze jsou publikace, leták a informační panely, které představují Písecko jako přívětivou turistickou oblast, která má svým návštěvníkům rozhodně co nabídnout. Současné trendy v turistickém ruchu dávají jednoznačný signál, že turista se už nespokojí jen s prostou návštěvou památek. Stále častěji vyhledává zážitky, příběhy a kvalitní služby. Díky tomu se do popředí dostávají místní produkty i tradiční lokální gastronomie. Proč tedy nenabídnout návštěvníkům to, co sami tak rádi jíme. Ovoce z našich sadů, houby z našich lesů, maso z místních chovů nebo ryby z našich řek a rybníků.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV