Písek: Vedení města ocenilo za reprezentaci úspěšné žáky a studenty

09.06.2017 21:18

Slavnostní ocenění žáků a studentů, kteří v tomto školním roce úspěšně reprezentovali své školy a město Písek v krajských, celostátních i mezinárodních soutěžích, se uskutečnilo ve středu 7. června 2017 v odsvěceném kostele Nejsvětější Trojice.

Písek: Vedení města ocenilo za reprezentaci úspěšné žáky a studenty
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Starostka města Eva Vanžurová, předseda komise pro výchovu a vzdělávání Jan Adámek a vedoucí odboru školství a kultury Marie Cibulková předali pamětní listy a drobné dárky 123 žákům a studentům píseckých základních a středních škol, včetně základní umělecké školy a domu dětí a mládeže za výjimečné výkony v oblasti vědomostní, společenské, kulturní, umělecké a sportovní. Poděkování vyjádřili rovněž jejich pedagogům.

„Mám radost, když vidím tolik nadaných děti, které už v tak útlém věku něco dokázaly. Jsou nadějnou budoucností nejen pro naše krásné město,“ poznamenala starostka Eva Vanžurová.

Atmosféru slavnostního aktu podtrhl hudební doprovod varhaníka Josefa Hrdého a žáků flétnového kroužku ze ZŠ Edvarda Beneše pod vedením Rudolfa Přiba. Fotogalerie ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …