Písek: Vedení města ocenilo za reprezentaci úspěšné žáky a studenty

09.06.2017 21:18

Slavnostní ocenění žáků a studentů, kteří v tomto školním roce úspěšně reprezentovali své školy a město Písek v krajských, celostátních i mezinárodních soutěžích, se uskutečnilo ve středu 7. června 2017 v odsvěceném kostele Nejsvětější Trojice.

Písek: Vedení města ocenilo za reprezentaci úspěšné žáky a studenty
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Starostka města Eva Vanžurová, předseda komise pro výchovu a vzdělávání Jan Adámek a vedoucí odboru školství a kultury Marie Cibulková předali pamětní listy a drobné dárky 123 žákům a studentům píseckých základních a středních škol, včetně základní umělecké školy a domu dětí a mládeže za výjimečné výkony v oblasti vědomostní, společenské, kulturní, umělecké a sportovní. Poděkování vyjádřili rovněž jejich pedagogům.

„Mám radost, když vidím tolik nadaných děti, které už v tak útlém věku něco dokázaly. Jsou nadějnou budoucností nejen pro naše krásné město,“ poznamenala starostka Eva Vanžurová.

Atmosféru slavnostního aktu podtrhl hudební doprovod varhaníka Josefa Hrdého a žáků flétnového kroužku ze ZŠ Edvarda Beneše pod vedením Rudolfa Přiba. Fotogalerie ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…