Plzeň 3: Dobrovolní hasiči pokračují v dezinfekci venkovních prostor

11.03.2021 20:27

V průběhu tohoto týdne probíhá na území třetího plzeňského obvodu plošná dezinfekce veřejného prostoru, kterou provádějí obvodní jednotky dobrovolných hasičů ze Skvrňan, Doudlevec a Radobyčic.

Plzeň 3: Dobrovolní hasiči pokračují v dezinfekci venkovních prostor
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Toto opatření přijalo město jako jednu z možností, jak bojovat s epidemickou nákazou a jak celkovou situaci ve městě zlepšit. Dezinfekční prostředky pro dobrovolné hasiče včetně zádových rozprašovačů i osobních ochranných prostředků zajistil Odbor bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení Magistrátu města Plzně.

„Ihned, jak to bylo možné začaly naše jednotky sboru dobrovolných hasičů ze Skvrňan a, Doudlevec dezinfikovat potřebná místa ve veřejném prostoru. Dezinfekce byla již provedena i v Radobyčicích a bude pokračovat samozřejmě dál. Chci moc poděkovat všem našim hasičům za brzkou reakci a za velmi dobře provedenou práci,“ říká David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

„V Radobyčicích byla desinfekce prostor provedena ve večerní době, kdy je předpoklad co nejmenšího pohybu lidí. Jako člen místní jednotky dobrovolných hasičů jsem rád, že očista veřejného prostoru proběhla poměrně rychle a bez komplikací. Svým kolegům rovněž děkuji za vynikající spolupráci,“ dodává Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…