Prachatice: Podpora procesů komunitního plánování pokračuje i v okolních obcích na Prachaticku

22.12.2015 8:35

V rámci komunitního plánování sociálních služeb na ORP Prachatice, za podpory Jihočeského kraje v rámci projektu Podpora procesů KPSS na ORP Prachatice, se uskutečnilo další setkání občanů ve Lhenicích, na pozvání starostky města Marie Kabátové.

Prachatice: Podpora procesů komunitního plánování pokračuje i v okolních obcích na Prachaticku
Foto: cs.wikipedia.org
Popisek: Prachatice, ilustrační foto

V sále ve Lhenicích, kam dorazila asi tak sedmdesátka lidí, byla nainstalována výstava s fotografiemi z aktivit sociálních služeb, které jsou na území ORP poskytovány a tak zde například nechyběla pečovatelská služba, sociálně aktivizační činnosti seniorů a osob se zdravotním postižením, dobrovolnictví, nebo obrázky z domova seniorů, hospice, či Domova Matky Vojtěchy, a konečně i z veřejných setkání kolem komunitního plánování sociálních a doprovodných služeb. 

Přítomní vedle krásného kulturního programu, o který se postaraly děti z místní mateřské školy, pěvecký sbor Česká píseň a nevidomé zpěvačky Jarmila Šímová a Marie Šímová, dostali od koordinátora KPSS v rámci ORP Prachatice Hanka Rabenhauptové a partnera projektu CpKP jižní Čechy Ludmily Kolářové přítomní přehled o sociálních službách, péči a pomoci, navíc i zasoutěžili o katalogy poskytovatelů služeb a výrobky, které nám darovali poskytovatelé služeb ze STROOMu Dub, KreBul, o. p. s. a  Jihočeského centra zdravotně postižených a seniorů, o. p. s., pracoviště Prachatice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Heulosem ve čtvrtek proběhnou světlušky

13:37 Jihlava: Heulosem ve čtvrtek proběhnou světlušky

Noční běh pro Světlušku se v Jihlavě uskuteční 16. května. Veškerý výtěžek ze startovného půjde proj…