Prachatice: Podpora procesů komunitního plánování pokračuje i v okolních obcích na Prachaticku

22.12.2015 8:35

V rámci komunitního plánování sociálních služeb na ORP Prachatice, za podpory Jihočeského kraje v rámci projektu Podpora procesů KPSS na ORP Prachatice, se uskutečnilo další setkání občanů ve Lhenicích, na pozvání starostky města Marie Kabátové.

Prachatice: Podpora procesů komunitního plánování pokračuje i v okolních obcích na Prachaticku
Foto: cs.wikipedia.org
Popisek: Prachatice, ilustrační foto

V sále ve Lhenicích, kam dorazila asi tak sedmdesátka lidí, byla nainstalována výstava s fotografiemi z aktivit sociálních služeb, které jsou na území ORP poskytovány a tak zde například nechyběla pečovatelská služba, sociálně aktivizační činnosti seniorů a osob se zdravotním postižením, dobrovolnictví, nebo obrázky z domova seniorů, hospice, či Domova Matky Vojtěchy, a konečně i z veřejných setkání kolem komunitního plánování sociálních a doprovodných služeb. 

Přítomní vedle krásného kulturního programu, o který se postaraly děti z místní mateřské školy, pěvecký sbor Česká píseň a nevidomé zpěvačky Jarmila Šímová a Marie Šímová, dostali od koordinátora KPSS v rámci ORP Prachatice Hanka Rabenhauptové a partnera projektu CpKP jižní Čechy Ludmily Kolářové přítomní přehled o sociálních službách, péči a pomoci, navíc i zasoutěžili o katalogy poskytovatelů služeb a výrobky, které nám darovali poskytovatelé služeb ze STROOMu Dub, KreBul, o. p. s. a  Jihočeského centra zdravotně postižených a seniorů, o. p. s., pracoviště Prachatice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…