Prachatice: ZŠ Zlatá stezka buduje moderní zahradu

21.02.2018 8:36

Žáci se mohou těšit na vrbové tee-pee, ovocný sad, jezírko, přírodovědnou učebnu, ohniště s opěrnou sedací zídkou a další zahradní prvky.

Prachatice: ZŠ Zlatá stezka buduje moderní zahradu
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

Od léta 2017 budujeme pro žáky a budoucí generace moderní zahradu v přírodním stylu včetně venkovní učebny. Už jsme stihli zajistit projektovou dokumentaci, rozpočet, žádosti ohledně stavebního řízení a zpracování žádostí o dotace na Ministerstvo životního prostředí a do Místní akční skupiny Šumavsko. Proběhlo i odprezentování celého projektu včetně fotodokumentace na lednovém zastupitelstvu města. Když půjde vše dobře tak jako doposud, tak v roce 2019 získáme vrbové tee-pee, ovocný sad, jezírko, přírodovědnou učebnu, ohniště s opěrnou sedací zídkou, terénní úpravy a bezbariérové toalety v pavilonu tělocvičny. To vše pro výuku, zájmové vzdělávání a společné mimoškolní akce pro žáky i rodiče v hodnotě přesahující částku 2,6 milionů korun. Škola však z této velké částky vydá ze svého rozpočtu pouze 430 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…