Praha 11 otevřela pro pejskaře dvě nová psí hřiště

13.03.2021 6:31

Městská část Praha 11 v pátek pro pejskaře otevřela dvě nová psí hřiště. V minulých dnech na ně byly nainstalovány agility prvky a po nezbytném zatvrdnutí betonu jsou již nyní obě hřiště přístupná pro veřejnost.

Praha 11 otevřela pro pejskaře dvě nová psí hřiště
Foto: Praha 11
Popisek: Radnice Prahy 11

Větší z hřišť vzniklo mezi ulicemi Opatovská a Výstavní na Hájích a je oplocené. Menší hřiště, které je neoplocené a má tedy spíše podobu psí louky, najdete mezi Mateřskou školou Hroncova a ulicí U Kunratického lesa. V případě menšího hřiště se jedná o náhradní lokalitu za původně plánované umístění hřiště u vrchu Chodová, kde si ho však místní občané nepřáli.

„Čtyřnozí návštěvníci obou míst se mohou těšit na skokové překážky, houpačky, tunely, slalomy i kladiny. Zkrátka ale nepřijdou ani samotní pejskaři, součástí hřišť jsou totiž nové lavičky a odpadkové koše,“ dodává Jakub Lepš (TOP 09-STAN), místostarosta Prahy 11 pro životní prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…