Praha 3: Veletrojka už potřetí nabídne přehlídku sociálních a návazných služeb

22.05.2016 19:26

Na šedesát organizací se představí na veletrhu sociálních a návazných služeb, který pořádá 9. června na náměstí Jiřího z Poděbrad třetí městská část. Veřejnosti se tak nabízí jedinečná příležitost seznámit se se sektorem sociálních a návazných služeb na Praze 3. Návštěvníci budou moci načerpat informace a inspiraci u stánků zaměřených na služby pro rodiny s dětmi, seniory, zdravotně handicapované, pacienty nebo pečující. Mohou získat poradenství v nejrůznějších oblastech, včetně otázek péče o blízké, nelehkých životních situacích nebo například opatrovnictví.

Praha 3: Veletrojka už potřetí nabídne přehlídku sociálních a návazných služeb
Foto: mmkv.cz
Popisek: Budova radnice Prahy 3

„Veletrojka je součástí strategie informování o službách podporovaných městskou částí. Návštěvníkům chceme ukázat jednak bohatost a rozsah služeb, které pro ně na Praze 3 v sociálníoblasti fungují, jednak nabídnout konkrétní službu každému, kdo ji potřebuje. Akce nabízí příležitost organizacím představit se vlastní formou a otevírá dveře i užší spolupráci organizacím navzájem,“ uvádí k chystané akci zástupce starostky pro sociální oblast David Gregor.

Součástí festivalu je i bohatý kulturní program zahrnující vystoupení hudebních skupin, tanečních souborů či autorské čtení Pavla Vrány. Pro děti bude připraveno divadlo, hry a dílny. Na stáncích naleznete vedle informací například zážitkové programy nebo prodej rukodělných výrobků. Návštěvníci nepřijdou ani o obvyklé trhy, které však proběhnou v komornější a tematičtější podobě, než jsou známy z běžných dnů. Vrcholem odpoledne bude vystoupení známého romského zpěváka a multiinstrumentalisty Mária Biháriho. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…