Praha 5: Petr Lachnit převzal záštitu nad sportovním dnem v Aquaparku

06.09.2012 8:23

Městská část Praha 5 pořádá sportovní den "O pohár Městské části Praha 5 v plavání" pro žáky základních škol, který se bude konat v pátek dne 7. září 2012 pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, zástupce starosty Městské části Praha 5.

Praha 5: Petr Lachnit převzal záštitu nad sportovním dnem v Aquaparku
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Tuto akci pořádá Městská část Praha 5 ve spolupráci s Obvodním ředitelstvím Městské policie Praha 5.

Akce proběhne v Aquaparku Barrandov a zúčastní se jí osmičlenná smíšená družstva složená ze žáků základních škol z Prahy 5. Soutěžní družstvo tvoří 8 žáků základní školy (čtyři chlapci a čtyři dívky) a jeden kapitán, kterým je strážník Městské policie Obvodního ředitelství Praha 5. Vítězem se stává družstvo, které získá nejvyšší počet bodů ze sedmi disciplín. Ke každému družstvu bude přidělen jako kapitán strážník Městské policie Praha 5. Úkolem strážníků je bezpečný průběh sportovních soutěží a poučení dětí o bezpečném chování v provozu na pozemních komunikacích a o bezpečném chování u vody.

Po ukončení soutěží proběhne v bazénu ukázka záchrany tonoucího. Ukázku předvedou strážníci z Poříčního útvaru Městské policie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.