Praha 5: Petr Lachnit vás zve na fotbal

14.06.2019 9:15

Národnostní menšiny mají řadu odlišných zvyků a zvyklostí od majority. V rámci vytváření občanské společnosti chápeme tyto odlišnosti jako součást multikulturního prostředí. Věříme, že vzájemné působení a ovlivňování může prospět i menšinám i většině.

Praha 5: Petr Lachnit vás zve na fotbal
Foto: Praha 5
Popisek: Turnaj tolerance

Zvláštní úlohu v soužití různých kultur má kopaná. Ta se totiž hraje fakticky na celém světě a vždy podle stejných pravidel.

Proto i Praha 5 se zapojuje a podílí na organizaci turnaje národnostních menšin v malé kopané o pohár místopředsedy senátu Parlamentu České republiky.

Letošního už dvacátéhoprvního ročníku Turnaje tolerance, se účastní třicet mužstev různých národností. Pestrost dresů, barev pleti i změť češtiny s jinými jazyky tvoří dokonalý kolorit turnaje. Proto je turnaj tak oblíben a populární mezi příznivci jednotlivých mužstev a mezi diváky, kteří chtějí vidět amatérský fotbal vysoké úrovně. Rychlý sled zápasů, které se současně hrají na čtyřech hřištích, je zejména pro děti neopakovatelný zážitek.

Zvu proto všechny občany naší městské části: přijďte se podívat na Julisku v Praze 6 - Podbabě  15. června 2019 od 10:30 do 18:00 hod. Bude vás to bavit!
Já tam budu v každém případě a i vaším jménem se účastním předávání cen pro nejlepší mužstva i hráče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.