Praha 5: Přihlaste se do nového ročníku Senior akademie

08.01.2018 9:22

Městská část Praha 5 připravila ve spolupráci s Městskou policií hl. m. Prahy nový již šestý cyklus dvouhodinových vzdělávacích přednášek z oblasti prevence kriminality "Senior akademie", určený pro všechny aktivní seniory s trvalým bydlištěm v Praze 5.

Praha 5: Přihlaste se do nového ročníku Senior akademie
Foto: Praha 5
Popisek: Petr Lachnit, radní pro bezpečnost MČ Praha 5

Záštitu nad letošním ročníkem převzal radní pro bezpečnost MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Senior akademie je cyklus vzdělávacích programů z oblasti prevence kriminality zaměřený na ochranu života, zdraví a majetku. Přednášky budou zpestřeny praktickými ukázkami, promítáním instruktážních filmů i diskusemi k probíranému tématu. V rámci cyklu jsou zajištěny také zajímavé exkurze.

Bezplatný přednáškový cyklus se bude konat 1x týdně od března do května 2018; je určen především pro seniory. Jeho cílem je naučit zájemce zvládat různé krizové situace, možnost se seznámit se základními projevy protiprávního jednání, s formami domácího násilí, drogové závislosti či s činností různých rizikových uskupení. Přednášet budou pracovníci útvaru prevence Městské policie hl. m. Prahy.

Akademii připravujeme pro maximálně 50 osob s trvalým bydlištěm na území MČ Praha 5. Během akademie je zajištěno malé občerstvení. Při slavnostním ukončení celého cyklu obdrží všichni účastníci pamětní list a drobné dárkové předměty.

Pokud máte zájem zúčastnit se tohoto zajímavého a současně i poučného cyklu přednášek kontaktujte Václava Konečného, tel. č.: 257 000 265, e-mail: ZDE nebo osobně v pondělí a ve středu mezi 8. a 18. hodinou v budově Úřadu MČ Praha 5, nám. 14. října 1381/4, 2. patro, kancelář č. 215.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …