Praha 5: Výhodné koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov

10.02.2020 8:38

Pro rodiče s trvalým bydlištěm na městské části Praha 5 připravila radnice pokračování výhodného koupání s dětmi v Aquaparku Barrandov.

Praha 5: Výhodné koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit při zahájení plavecké akce v Auaparku Barrandov

Od úterý do pátku v čase od 6 do 11:30 hodin zaplatí dospělá doprovázející osoba pouze 45 korun, nikoli běžných 85 korun na 100 minut vstupu. Děti od 1 do 3 let mají vstup zdarma. Zvýhodněné vstupné je určeno rodičům, kteří chtějí umožnit dětem využít vnitřní a za teplého počasí i venkovní dětské brouzdaliště.

„Nižší cenu za vstup do Aquaparku Barrandov mohou rodiče uplatnit po předložení plavenky. Ta jim bude vydávána na Úřadu městské části Praha 5, nám. 14. října 4, v kanceláři č. 216, v pondělí a ve středu od 8 do 18 hodin, na základě ověření trvalého bydliště v občanském průkazu. Rodiče mohou využít možnosti nahlásit další tři dospělé osoby, na které bude plavenka přenosná,“ uvádí radní JUDr. Petr Lachnit.

Návštěvníci Aquaparku Barrandov jsou povinni řídit se pravidly provozovatele, která jsou vyvěšena na recepci u vstupu do objektu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…