Praha 5 otevřela Kluziště Smíchov

20.12.2020 19:31

I v letošním roce připravila městská část Praha 5 venkovní kluziště, které je pro veřejnost otevřeno od 19. prosince 2020, a to denně od 9 do 21 hodin. V důsledku vládních opatření bude letos bruslení umožněno jen po předchozí on-line rezervaci a na samotném kluzišti bude prostor pouze pro šest osob (v rámci jedné rodiny se děti do 6let do celkového počtu nezapočítávají).

Praha 5 otevřela Kluziště Smíchov
Foto: Praha 5
Popisek: MČ Praha 5 - radnice

„Bylo to nelehké rozhodování, ale nechtěli jsme obyvatele Prahy 5 ochudit o možnost zasportovat si v současné situaci.  Sportovní instituce včera bohužel musely uzavřít své provozovny, kluziště je však právě od dneška otevřeno. Bruslení pod širým nebem bezesporu přispívá k lepší náladě a zároveň se jedná o pohyb, který k zimě patří. Proto budu rád, pokud obyvatelé využijí této šance a přijdou si zabruslit“, říká radní pro sport MgA. David Dušek.

Na sportovišti jsou zavedena přísná hygienická opatření. Personál v pravidelných intervalech desinfikuje přilehlé prostory a sportovní pomůcky. Veřejnosti je k dispozici občerstvení, které však bude nutné konzumovat mimo areál, dále pak půjčovna bruslí a zimních rukavic. K dispozici budou i roušky. Areál bude v provozu do začátku března 2021.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…