Praha 6: V exkluzivním srovnání máme nejvstřícnější a nejochotnější uředníky

22.11.2013 17:46

Úřad městské části Praha 6 boduje! V exkluzivním srovnávacím výzkumu dvaadvaceti pražských městských částí pořádaného organizací Město pro byznys získala Praha 6 uznání za „vstřícnost a ochotu úředníků“ a má tak podle oslovených podnikatelů nejvstříčnější a nejochotnější úředníky v metropoli. Průzkumu zpracovala agentura Datank.

Praha 6: V exkluzivním srovnání máme nejvstřícnější a nejochotnější uředníky
Foto: praha6.cz
Popisek: Logo Prahy 6

„Úřad městské části Praha 6 má například v pondělí úřední hodiny do osmé hodiny večerní, má venkovní unikátní elektronickou úřední desku a letos jsme spustili nové internetové stránky. Nikoho neodmítáme, radíme i podnikatelům z ostatních městských částí,“ řekl Adam Halmoši, mluvčí Prahy 6.

Občanům i podnikatelům se snažíme vyjít maximálně vstříc. V provozu je bezplatná informační linka 800 800 001. Prostřednictvím internetových stránek si může veřejnost domluvit s dotyčným úředníkem osobní schůzku na konkrétní den a hodinu pro řešení svého problému. Praha 6 také spustila jako první radnice v metropoli mobilní aplikaci Šestka do mobilu.

„Jsme velmi rádi, že se nám po loňském umístění až na posledních místech podařilo získat prvenství a věříme, že si ho nadále udržíme,“ dodal Halmoši.

Kompletní výsledky a další informace na www.mestoprobyznys.cz 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha6.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…