Prázdninová fotografická soutěž Bezpečně po Ostravě s dětmi

10.07.2017 13:01

Je tu léto a spolu s ním prázdninová fotografická soutěž města Ostravy Bezpečně po Ostravě. Téma letošního 6. ročníku je Bezpečně po Ostravě s dětmi – na kole i pěšky. Na ceny se mohou těšit autoři pěti prací, které vybere porota, a vítěz ceny veřejnosti.

Prázdninová fotografická soutěž Bezpečně po Ostravě s dětmi
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Pro město soutěž pořádá Aktiv BESIP, pracovní skupina při odboru dopravy MMO. Zúčastnit se jí mohou osoby s trvalým pobytem v Ostravě nebo některé z obcí spadajících do správního obvodu Ostrava. Podmínkou je, že se narodily v roce 2007 nebo dřív. Každý účastník zasílá pouze jeden snímek. Ten by měl zobrazovat preventivní chování nebo vybavení pro bezpečný pohyb především dětí po pozemních komunikacích. Z fotografie musí být zřejmé, že byla pořízená na území správního obvodu Ostrava. Zachycena situace může být autentická nebo i uměle vytvořená – hraná. O tom, komu připadne cena veřejnosti, bude možné hlasovat v posledním srpnovém týdnu na facebookovém profilu Aktivu BESIP.

Snímky (každý soutěžící posílá pouze jeden) lze zasílat do 31. srpna na adresu ZDE

Podrobné soutěžní podmínky najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Proběhne jarní deratizace

13:37 Vsetín: Proběhne jarní deratizace

Ve dnech 20. května, 27. května a 3. června bude specializovaná firma provádět pravidelnou deratizac…