Přerov: Zastávka ve Sportovní ulici bude od příštího týdne v provozu

22.09.2018 11:40

V pondělí 24. září bude zahájen provoz na nové autobusové zastávce ve Sportovní ulici v Předmostí. Její stavbu si vyžádali senioři z Pečovatelského domu, kteří potřebovali zkrátit docházkovou vzdálenost k autobusu. Nová zastávka stála město necelých 700 tisíc korun.

Přerov: Zastávka ve Sportovní ulici bude od příštího týdne v provozu
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Novou autobusovou zastávku si na přerovské radnici vyžádali obyvatelé Domu s pečovatelskou službou v Předmostí. „Potřebovali zkrátit docházkovou vzdálenost, neboť nejbližší zastávku měli až v Hranické ulici. Jejich požadavek jsme uznali a zastávku ve Sportovní ulici ještě letos v létě postavíme,“ uvedl přerovský primátor Vladimír Puchalský.

Nová zastávka je umístěna na jízdním pruhu za křižovatkou s ulicí Tyršova – ve směru ke křižovatce s ulicí Popovická. Autobusové stanoviště je uděláno z drobné žulové kostky, součástí stavby je dlážděné nástupiště se zastávkovým přístřeškem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …