Přerov: Zastávka ve Sportovní ulici bude od příštího týdne v provozu

22.09.2018 11:40

V pondělí 24. září bude zahájen provoz na nové autobusové zastávce ve Sportovní ulici v Předmostí. Její stavbu si vyžádali senioři z Pečovatelského domu, kteří potřebovali zkrátit docházkovou vzdálenost k autobusu. Nová zastávka stála město necelých 700 tisíc korun.

Přerov: Zastávka ve Sportovní ulici bude od příštího týdne v provozu
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Novou autobusovou zastávku si na přerovské radnici vyžádali obyvatelé Domu s pečovatelskou službou v Předmostí. „Potřebovali zkrátit docházkovou vzdálenost, neboť nejbližší zastávku měli až v Hranické ulici. Jejich požadavek jsme uznali a zastávku ve Sportovní ulici ještě letos v létě postavíme,“ uvedl přerovský primátor Vladimír Puchalský.

Nová zastávka je umístěna na jízdním pruhu za křižovatkou s ulicí Tyršova – ve směru ke křižovatce s ulicí Popovická. Autobusové stanoviště je uděláno z drobné žulové kostky, součástí stavby je dlážděné nástupiště se zastávkovým přístřeškem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…