Příbram: Centrum sociálních a zdravotních služeb má nového ředitele

07.03.2016 12:24

Rada města Příbrami jmenovala nového ředitele příspěvkové organizace Centrum sociálních a zdravotních služeb města Příbram. V průběhu výběrového řízení se do užšího výběru dostali čtyři uchazeči, z nichž vzešel jako vítěz Mgr. Jan Konvalinka.

Příbram: Centrum sociálních a zdravotních služeb má nového ředitele
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Výběrové řízení realizovala personálně-poradenská a zprostředkovací agentura PSYCH-INFORM, s. r. o., která vhodné uchazeče na post ředitele centra hledala mimo jiné i formou tzv. headhuntingu - přímého oslovení. „S touto agenturou má město dobrou předchozí zkušenost, kdy z výběrového řízení vedeného touto agenturou vzešel ředitel Městských lesů,“ uvedl starosta města Příbrami Jindřich Vařeka.

Agentura na základě uzavřené smlouvy zajistila ve spolupráci s městem Příbram inzertní kampaň a také provedla rozsáhlé přímé oslovování jednotlivých osob z oblasti sociálních, zdravotnických a školských zařízení. „Z přímo oslovených lidí byla agenturou vznesena nabídka celkem sto čtrnácti vedoucím pracovníkům. Na základě životopisů a dalších dostupných informací bylo vytipováno šest osob, se kterými jsme již i my jednali jako s potenciálními zájemci,“ za vedení města uvedla místostarostka Alena Ženíšková s tím, že do užšího výběru postoupili čtyři z nich.

„Na základě posouzení intelektových předpokladů, motivace pro výkon dané pozice, pracovní orientace, řídících principů, silných a slabých stránek každého jednotlivce a také s důrazem na komunikační schopnosti doporučila agentura ke jmenování právě Mgr. Jana Konvalinku,“ vysvětlila místostarostka s tím, že rada města doporučení přijala jednomyslně. Nový ředitel nastoupí k 1. 4. 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …