Příbram: První mikulášská nadílka přilákala spoustu dětí

04.12.2015 21:20

Město Příbram letos v premiéře přichystalo pro děti zábavnou mikulášskou nadílku. Tým organizátorů připravil na odpoledne 3. prosince pro děti i jejich rodiče rozmanitou zábavu. Na akci dorazilo neuvěřitelných 624 lidí!

Příbram: První mikulášská nadílka přilákala spoustu dětí
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Zábava byla umocněna charitativním podtextem. Jako pomoc onkologicky nemocným dětem byl městem předán šek v hodnotě 7 243 Kč.

Nejprve proběhly soutěže pro děti, do kterých se zapojili i rodiče, a pak už Estrádní sál Divadla Antonína Dvořáka plný dětí rozdováděla Dáda Patrasová. Žížala Jůlie, kosáci Oskárek a Klárka a další společně s Dádou roztančili celý sál. Některé děti v bezprostřední atmosféře tančily dokonce i na podiu.

Hodinové vystoupení bylo završeno předáním charitativního šeku. Místostarostka města Příbrami Alena Ženíšková předala za město Příbram, z rozhodnutí rady, šek v hodnotě 7.243 Kč paní Šárce Osvaldové z Nadačního fondu Šance onkoláčkům. Peníze byly městem ušetřeny za tištěná přání a poštovné. Novoročenky budou letos rozesílány elektronicky.

Pak již konečně dorazil Mikuláš s čerty a andělem. Děti měly možnost Mikuláši říct básničku nebo zazpívat. Čerti byli vcelku hrůzostrašní, takže byl sálem slyšet místy dokonce i pláč. Nakonec všechny děti dostaly malou mikulášskou nadílku se sladkostmi.

Věříme, že se i z této akce stane tradice, a že se děti budou moci s Mikulášem a čerty setkat i v příštím roce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …