Příbram: Zprovoznění závory a změny v parkovném

26.04.2019 15:36

V nejbližších dnech dojde ke zprovoznění závory na parkovišti pod hřbitovem. Tímto se parkoviště stane placeným parkovištěm.

Příbram: Zprovoznění závory a změny v parkovném
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

„Vzhledem k tomu, že parkoviště u hřbitova těsně sousedí s velkým parkovištěm před nemocnicí, rozhodla se rada města sjednotit podmínky parkování na obou těchto parkovištích,“ předkládá rozhodnutí rady města starosta Jindřich Vařeka.

Nyní tedy na uvedených parkovištích motoristé zaplatí 10 korun za první hodinu stání, 20 korun za každou další hodinu nebo 50 korun za celodenní stání. V případě parkoviště u hřbitova budou mít občané možnosti zakoupit si měsíční parkovné v hodnotě 300 korun.

Parkovací automaty na parkovištích se závorou budou v provozu od pondělí do pátku v čase od 7 do 18 hodin a v sobotu od 7 do 12 hodin. Mimo tuto dobu není parkování zpoplatněno.

Parkovací čipové karty, které budou následně sloužit k dobíjení kreditu v případě měsíčního parkování, si budou motoristé moci zakoupit za 115 korun v kanceláři Samostatného oddělení silničního hospodářství města Příbram již od pondělí 29. dubna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…