Primátor Pardubic ocenil práci dobrovolných hasičů

07.07.2015 19:45

Dojezdem do cíle na Pernštýnské náměstí ukončila v pátek 3. července svou propagační misi napříč republikou stařičká hasičská pragovka. Právě její příjezd symbolicky odstartoval V. sjezd Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Během úvodního ceremoniálu dekoroval primátor Pardubic Martin Charvát několik praporů dobrovolných hasičů a také hasičů HZS Pardubického kraje.

Primátor Pardubic ocenil práci dobrovolných hasičů
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

O den později, v sobotu, pak primátor pozdravil v pardubickém Domě hudby na 300 dobrovolných hasičů, kteří na sjezd dorazili z celé České republiky, a ocenil jejich obětavou práci.

„Kde bychom byli my, primátoři a starostové, při nebezpečných vichrech, sněhových kalamitách či přívalových deštích a záplavách, kdy v mnoha případech jsou „dobráci“ jedinou organizovanou složkou, která je schopna s živly bojovat. Jako táta dvou synů oceňuji vaši práci s dětmi a mladými lidmi. Mnozí díky vám pochopí, že heslo „Bližnímu ku pomoci“ není prázdná fráze,“ řekl primátor Martin Charvát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…