Růžový Avon Pochod projde centrem Chebu již tuto neděli

07.09.2017 14:27

Program začne na chebském náměstí v 9.30 hod., pochod vyjde o hodinu později.

Růžový Avon Pochod projde centrem Chebu již tuto neděli
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Letošní 3. ročník chebského AVON POCHODU se nezadržitelně blíží. Sejdeme se v neděli 10. září v 9.30 hodin na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Letos se můžete těšit například na Martina Maxu, který nám zazpívá a stane se zároveň i patronem pochodu. Zahraje také DJ Tomáš Koucký, své pohybové dovednosti předvedou taneční skupiny STS Magic Star? a Filla Crew?. V růžovém průvodu nám tradičně zahrají a zatancují Městský dechový orchestr Cheb a mažoretky. Probíhat bude i bohatý doprovodný program. Moderování akce se ujme Vladimír Keblúšek?. Programem nás bude, stejně jako vloni, doprovázet plyšový maskot v životní velikosti.

Zahájení průvodu a slavnostní přestřižení pásky proběhne na chebském náměstí v 10.30 hodin. Průvod půjde trasou třída Svobody, Májová ulice, dále ulice Kubelíkova, Brandlova, Hradební, Dlouhá, Jateční a zpět na náměstí, kde společně vypustíme růžové balonky jako symbol naděje a pomoci ženám s rakovinou prsu. Start i cíl pochodu je tedy na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad, nikoliv v areálu Krajinky, jak bylo dříve avizováno. Vstupenkou na AVON POCHOD bude zakoupení jakéhokoliv předmětu s růžovou stužkou, prostřednictvím kterého přispějete na konto boje proti rakovině prsu. Tradičně je půjde koupit i přímo v den pochodu na náměstí. Balonky budou k dispozici zdarma.

Pevně věříme, že i letos se nás v průvodu sejde veliké množství a společně pomůžeme dobré věci. Nikdo z nás přeci neví, kdy i on bude potřebovat pomoc druhých.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob