Šlapanice: Žádné masivní kácení se nechystá

29.02.2020 10:41

Město Šlapanice připravilo na základě požadavků občanů na bezpečné přecházení frekventované ulice Nádražní projekt dvou přechodů pro chodce.

Šlapanice: Žádné masivní kácení se nechystá
Foto: slapanice.cz
Popisek: Město Šlapanice

Jeden v blízkosti ulice Štefánikovy a druhý u sokolovny. Policie ČR stanovila jako podmínku pro vybudování těchto přechodů vybudování středových ostrůvků. Tato podmínka PČR pro přechody si u ulice Štefánikovy pravděpodobně vyžádá pokácení jednoho vzrostlého a jednoho menšího stromu, u sokolovny pak přesazení jednoho mladého stromku. Proti stavbě přechodů se vymezili občané z ulice Nádražní v petici, kterou město obdrželo. Z petice lze vyčíst, že se obávají masivního kácení aleje na ulici Nádražní. Žádné kácení aleje projekt sice neobsahuje, ale projekt pozastavíme do doby projednání s občany ulice Nádražní. Projednání bude veřejné. Pokud Vás zajímají argumenty pro vybudování přechodů nebo proti, přijďte si je poslechnout. Termín besedy s předstihem zveřejníme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…