Sokolov: Tylovku čekají od března velké stavební úpravy

01.03.2020 7:34

Stavební úpravy jsou naplánovány v ulici J. K. Tyla v centrální části města Sokolov. Rekonstrukce čeká nejen komunikaci, ale také to, co se ukrývá pod ní. Tedy vodovod a kanalizaci.

Sokolov: Tylovku čekají od března velké stavební úpravy
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Stavba je rozdělena na dvě etapy. První v rozsahu od Lobezského potoka po křížení ulice J. K. Tyla s ulicí Maxima Gorkého začne 4. března a potrvá do konce června.

Realizace stavby je spojena s dopravním omezením v ulici J. K. Tyla, v první etapě od Lobezského potoka po křížení ulice J. K. Tyla s ulicí Maxima Gorkého. V tomto rozsahu bude tato část ulice uzavřena a bude omezena dopravní obslužnost a možnosti parkování v ulici J. K.Tyla a přilehlých komunikacích.

Druhá etapa stavby v rozsahu od křížení ulice J. K. Tyla s ulicí Maxima Gorkého do napojení na Rokycanovu ulici bude realizována od konce června do konce srpna. Zhotovitelem díla je společnost VIDEST Otovice.

Součástí stavby  je oprava komunikace J. K. Tyla s vybudováním dešťové kanalizace a výměnou vodovodního a kanalizačního vedení v ulici. Stavba bude financována jako společná investice města Sokolov a Sokolovské vodárenské s. r. o., která bude hradit část stavby vodovod, splašková kanalizace a jednotná kanalizace. Náklady na tento projekt přesáhnou 12 milionů korun, z toho přibližně 3,4 milionu korun uhradí Sokolovská vodárenská.

Omlouváme se tímto obyvatelům ulice a také ostatním uživatelům za omezení v dopravě, případnou zvýšenou hlučnost a prašnost při provádění prací. Žádáme všechny majitele objektů a uživatele komunikací o dodržování dopravního značení, aby byla zaručena dopravní obslužnost objektů v ulici J. K. Tyla a také možnost provádění prací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…