Sokolov: Zraněným železničářům můžete pomoci ve sbírce

10.07.2020 20:51

Při vážné železniční nehodě s tragickými následky, která se stala poblíž Perninku v úterý 7. července, utrpěli vážná zranění naši kolegové a spoluobčané města Sokolov.

Sokolov: Zraněným železničářům můžete pomoci ve sbírce
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Rádi bychom postiženým kolegům pomohli překonat již tak nelehkou situaci, kterou nyní prochází, i těžké chvíle při uzdravování a následný návrat k běžnému životu, jenž je bude v následujících týdnech a měsících čekat.

Pro tyto kolegy byla zřízena sbírka prostřednictvím transparentního účtu 2401834582/2010, aby jejich vstup do dalšího běžného života i následné léčení byl co nejsnazší. Možná se mezi obyvateli Sokolova najdou dobří lidé, kteří by přispěli na dobrou věc. Mnozí se jistě s kolegy znají, ať již jako sousedé nebo jen cestující, které denně doprovázeli do zaměstnání či na výlet. Odkaz na přehled transparentního účtu ZDE

Několik stovek metrů od dopravny se čelně srazil osobní vlak číslo 17113 vedený jednotkou 844 RegioShark s osobním vlakem číslo 17110 vedený jednotkou 814/914 RegioNova. Následky byly katastrofální, dva mrtví a několik těžce a velmi těžce zraněných. Mezi zraněné patří i vlakový personál ČD z domovské stanice Karlovy Vary. Strojvedoucí Milan Čapek a vlakvedoucí Petr Paťha, kteří se nacházeli ve vlaku 17110 vedený RegioNovou, jsou zraněni velmi vážně. Vlakvedoucí Jana Jindřichová, která doprovázela vlak 17113 vedený jednotkou RegioShark, je zraněna vážně. Vybrané peníze budou rozděleny mezi tyto tři železničáře.
Video z nehody...

Martin Boháč, vlakvedoucí ČD a občan Sokolova

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…