Starosta přivítal prvního občánka Pelhřimova roku 2016

04.01.2016 14:30

Prvním občánkem města Pelhřimova v roce 2016 se stal Miroslav Bartoš. Ten se narodil 2. ledna v pelhřimovské porodnici mamince Iloně Bartošové z Pelhřimova. Chlapec přišel na svět v 7 hodin 48 minut a vážil 2400 gramů.

Starosta přivítal prvního občánka Pelhřimova roku 2016
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Prvního občánka přišli v pondělí dopoledne přivítat zástupci města – starosta František Kučera, místostarosta Josef Koch a vedoucí odboru sociálních věcí Jana Sládková. Přítomní Iloně Bartošové i novorozenému miminku popřáli hodně zdraví a štěstí a následně jí předali kytičku, věcný dar v podobě knihy o Pelhřimovu a finanční dar pět tisíc korun.

„Do porodnice jsem přijela v sobotu v sedm hodin ráno. Syn se narodil zhruba o tři čtvrtě hodiny později. Jméno dostal po mém otci. Porod proběhl bez komplikací, oproti mému prvnímu porodu to byla procházka růžovou zahradou. Miminko je v pořádku, zdravé, za což jsem velmi ráda,“ sdělila hrdá maminka, která si nemohla vynachválit péči zdravotníků.  „Jsem velice spokojena s personálem pelhřimovské nemocnice, starají se tu o nás velice dobře,“ dodala Ilona Bartošová s tím, že se už nicméně těší domů, kde na ni a malého Mirečka čeká dvouletý syn Vojtíšek. „Až se vrátíme domů z porodnice, což bude s největší pravděpodobností ve středu, začne klasický kolotoč. Musím říci, že žádné další děti neplánuji, stačí mi dvě,“ sdělila s úsměvem dvaadvacetiletá maminka. Otec malého Mirečka, Peter Mizič, následně dodal: „Těším se, až budeme všichni čtyři pohromadě. Syn je nádherný, má hodně vlásků. Do budoucna mu přeji hodně zdraví a štěstí,“ uzavřel Peter Mizič.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…