Šumperk: Veřejnosti se opět představí zajímaví a úspěšní zaměstnavatelé regionu

24.09.2018 16:05

V Šumperku se uskuteční již čtvrtý ročník osvětové akce pod názvem Burza práce a vzdělání 2018 (dále jen Burza), na které se budou prezentovat zaměstnavatelé šumperského regionu se svou aktuální nabídkou pracovních příležitostí. Vedle nich se představí také jejich partnerské střední školy s nabídkou odborného vzdělání.

Šumperk: Veřejnosti se opět představí zajímaví a úspěšní zaměstnavatelé regionu
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Burza umožní široké veřejnosti bezprostřední setkání s personalisty významných firem ze Šumperska a okolí. Návštěvníci z řad široké veřejnosti tak budou mít možnost osobně se zeptat na věci, které je zajímají v souvislosti s pracovním uplatněním, s požadavky pro výkon různých profesí, s možnostmi firemního vzdělávání či zapracovávání nových Zaměstnanců. V případě bližšího zájmu si po dohodě s personalisty mohou také domluvit osobní návštěvu firmy nebo rovnou pracovní pohovor.

Akce se také tradičně zaměřuje na oblast kariérového poradenství pro žáky základních škol a jejich rodiče. Díky společné prezentaci zaměstnavatelů a partnerských škol mohou získat informace o možnostech odborného vzdělání s ohledem na volbu budoucího povolání. Žáci a rodiče mohou osobně konzultovat také organizaci a průběh studia na vybrané odborné střední škole, možnosti stáží praxí a stipendijní podmínky u firem, případně různé benefity, které škola poskytuje.

Krom osvěty a poradenství nabídne Burza také mnoho zajímavých exponátů, praktických ukázek řemesel a jiných aktivit, které si připraví vystavovatelé na svých stáncích. Pro žáky 8. a 9. tříd je připravena také soutěž o zajímavou cenu tablet - Huawei Mediapad T3 10.

Burza proběhne ve čtvrtek 4. 10. 2018 v Domě kultury Šumperk v době od 9 do 17 hodin. Vstup je zdarma. Organizátory jsou Okresní hospodářská komora Šumperk, Svaz průmyslu a dopravy ČR a Úřad práce ČR, kontaktní pracoviště Šumperk.

Seznam vystavovatelů a více informací naleznete ZDE a ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…