Tanvald: Město začne budovat další parkoviště

08.03.2021 19:53

Město Tanvald začne v jarních měsících budovat nové parkoviště v ulici Větrná pod domy č.p. 615 až č.p. 619. Namísto stávajících 32 parkovacích stání vznikne celkem 70 parkovacích stání.

Tanvald: Město začne budovat další parkoviště
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Součásti projektu tohoto parkoviště budou nově zbudována i kontejnerová stání v této ulici a nové asfaltové povrchy v části ulice Větrná.

V rámci výstavby nového parkoviště bude nutné pokácet celkem šest stromů. Těchto šest pokácených stromů bude nahrazeno výsadbou celkem jedenácti vzrostlých stromů.

Ve městě proběhne ještě kácení stromů pod Gymnáziem Tanvald. Z prudkého svahu bude odstraněno 7 bříz a 1 jíva, které jsou již přerostlé a vykazují zhoršující se stav. Dále bude v souvislosti s rekonstrukcí Základní umělecké školy Tanvald pokácena náletová zeleň nacházejícící se po obvodu pozemku zahrady této školy a pěnišník na ploše 3 m2.

Situační mapka ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…