Těšíny propaguje společný film

30.12.2014 13:18

Oba Těšíny využily evropské peníze na společnou propagaci. Vznikl poutavý film ukazující atraktivnost obou měst v průběhu celého roku. Nově je také k dispozici mobilní průvodce, kdy lze poprvé popisy vycházkových tras načíst do mobilu nebo tabletu pomocí QR kódu.

Těšíny propaguje společný film
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Je to druhá část projektu Info Tessin. Předloni jsme vydali zajímavé, ručně malované mapy, nyní vznikl šestiminutový film, jehož autorem je kameraman a dokumentarista Luděk Ondruška. Snímek zachycuje krásu a rozmanitou podobu Těšínů, toho historického i moderního, ale také jejich proměny a prolínání života občanů z obou stran hranice a společné kulturní a sportovní akce,“ popisuje místostarosta Stanislav Folwarczny. Film bude umístěn na stránkách města www.tesin.cz, na YouTube a facebooku: Město Český Těšín.

Projekt také propaguje turistický potenciál obou měst pomocí moderního nástroje – mobilní aplikace Cieszyn/Tesin4mobile, která je zdarma ke stažení v obchodech s aplikacemi a je přístupná v pěti jazycích. Mobilní průvodce obsahuje popis a fotografie památek, zajímavých turistických atrakcí, vycházkové trasy obou měst, které jsou označeny QR kódem. V rámci projektu vyšel také nový turistický průvodce v tištěné verzi rovněž v 5 jazykových mutacích.

Tištěný průvodce a kapesní kalendáře jsou distribuovány prostřednictvím Agentury příhraničních informací v Českém Těšíně a informačního centra v Cieszynie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tesin.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…