Tišnov: Bezhotovostní platby místních poplatků

31.12.2015 11:35

Schválením Obecně závazné vyhlášky města Tišnova č.3/2015 se výše poplatku za „komunální odpad“ pro rok 2016 nemění, ale dochází k některým úpravám, které se týkají např. změny okruhu poplatníků, kteří jsou od poplatku osvobozeni (např. nově děti do jednoho roku věku).

Tišnov: Bezhotovostní platby místních poplatků
Foto: wikipedia
Popisek: Tišnov

Podrobnější informace budou zveřejněny na stránkách města a v Tišnovských novinách počátkem roku 2016.

Město Tišnov přechází od 1.1.2016 na nový účetní program, což se projeví na změnách při většině účetních operací.

Dovolujeme si požádat všechny poplatníky, aby při placení místních poplatků upřednostňovali platbu přes bankovní účet. Město Tišnov má bankovní účet veden u Komerční banky v Tišnově, číslo účtu 19-1425641/0100. Jelikož se jedná o účet transparentní, není vhodné do identifikačních znaků plateb uvádět osobní údaje a jiné citlivé informace.

Variabilní symbol u místního poplatku za komunální odpad zůstane stejný. Pokud využijete možnosti uhradit poplatek za více osob pod jedním variabilním symbolem, je třeba tuto informaci předat buď osobně na finanční odbor (budova radnice) nebo zaslat na e-mailovou adresu alena.laskova@tisnov.cz (tel. 549 439 838). Lze pro tento účel využít formulář „Prohlášení společného zástupce“, který je zveřejněný na stránkách města v sekci: úřad - potřebuji vyřídit - žádosti a formuláře - finanční odbor - místní poplatek za komunální odpad - Prohlášení společného zástupce).

Variabilní symbol k platbě za místní poplatek ze psů bude změněn, prosím, ověřte na tel. 549 439 843, email: helena.marvankova@tisnov.cz

Děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Informace o plánovaném uzavření psího parku není pravdivá

7:04 Mladá Boleslav: Informace o plánovaném uzavření psího parku není pravdivá

V minulém týdnu se na plotě psího parku nedaleko polikliniky Modrá hvězda objevila cedule s informac…