Tišnov: Výstavba ambulantního traktu tišnovské nemocnice je v plném proudu

17.08.2020 9:15

Jak postupuje výstavba ambulantního traktu v rámci I.etapy rekonstrukce Nemocnice Tišnov? Otázka, která jistě zajímá řadu obyvatel Tišnova a okolí.

Tišnov: Výstavba ambulantního traktu tišnovské nemocnice je v plném proudu
Foto: wikipedia
Popisek: Tišnov

Zeptali jsme se tedy hlavního stavbyvedoucího pana Romana Kyjovského ze společnosti PS Brno, s.r.o., který má realizaci na starosti: „K dnešnímu dni je budova kompletně zastřešena PVC fólií, finální vrstvu pochůzí ploché střechy z praného říčního kameniva budeme provádět na podzim. Osadili jsme hliníkové výplně otvorů po obvodu budovy. Provedeny jsou samonivelační podlahy včetně tepelné a kročejové izolace, hrubé omítky a dokončeny jsou taktéž hrubé rozvody vzduchotechniky, ústředního topení, zdravotně-technických instalací, vnitřního plynového potrubí a silnoproudu. Hotovy jsou i areálové rozvody kanalizace včetně přípojky dešťových a splaškových vod,“ uvedl Roman Kyjovský.

Stavbyvedoucí Kyjovský nastínil i výhled stavebních prací pro nejbližší období. „Během tohoto měsíce provedeme sádrové omítky v 1.PP a 1. NP, dále budou dokončeny rozvody slaboproudu a uskuteční se také montáž SDK příček. Následně bude zahájena instalace zámečnických prvků a práce na kontaktním zateplovacím systému.“

„Práce postupují podle harmonogramu a pacienty v ordinacích a v lékárně v novém ambulantním traktu poprvé přivítáme v příštím roce,“ doplňuje komentář hlavního stavbyvedoucího Martin Reissner, technicko-provozní náměstek nemocnice.

Lépe je být zdravý, jistě. Ale za všechny, kteří služeb Nemocnice Tišnov využívají, si nezbývá než přát, aby plánovaná rekonstrukce pokračovala dle plánu a nově vybudované ambulance dobře sloužily všem, kteří je navštíví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.