Toulavá kamera se dnes natáčela ve Vimperku

13.08.2015 16:34

Televizní štáb populárního pořadu České televize Toulavá kamera, dnes natáčel přímo ve Vimperku jednu za svých atraktivních reportáží. Impulsem pro natáčení byla nová služba Turistického a informačního střediska ve Vimperk a místní cestovní agentury Rubín.

Toulavá kamera se dnes natáčela ve Vimperku
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Ti od začátku července nabízejí turistům atraktivní novinku – komentované prohlídky městem Vimperk. Průběh té dnešní Toulavá kamera zachytila.

„Ve Vimperku jsem několikrát byla. Na zámku dokonce i s kamerou. Dnes jsem ale objevila, jaké je to uvnitř krásné město se zajímavou historií. Diváci se určitě mají na co těšit,“ uvedla redaktorka pořadu Světlana Tvrdíková s tím, že reportáž se bude v České televizi vysílat během září.

„Toulavou kameru každý týden sledují stovky tisíc diváků. Chystaná reportáž je nejlepší formou propagace zajímavostí a krás, které Vimperk nabízí,“ uvádí Jiří Cais, místostarosta Vimperka, který je za propagaci města zodpovědný.

Turisté mohou ve Vimperku vyrazit na čtyři okruhy, které se dají upravit podle náročnosti i podle jazyka. Start je vždy před Infocentrem na náměstí Svobody.

Vedení města Vimperk a cestovní agentura Rubín na závěr sezony vyhodnotí ohlasy účastníků prohlídek, poznatky průvodců a pracovnic Turistického a informačního centra a rozhodnou, jak bude nabídka vypadat v nadcházející sezóně. Jedna z variant prohlídek v podzimních měsících by mohla být určená přímo obyvatelům Vimperka, v plánu jsou i noční prohlídky v kostýmech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…