Třebíč: Od pondělí bude parkoviště pro Karlovo náměstí v bývalé Delvitě

19.02.2021 19:31

Od pondělí 22. února začnou stavební firmy s bouráním bývalých veřejných toalet na Karlově náměstí. Budou pokračovat také práce na vodovodu a kanalizaci. Zvětší se tím zabraná plocha parkoviště na Karlově náměstí. To budou moci od pondělí využívat řidiči s platnou parkovací kartou.

Třebíč: Od pondělí bude parkoviště pro Karlovo náměstí v bývalé Delvitě
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Řidiči budou moci využívat parkoviště v bývalé Delvitě, kde je 130 parkovacích míst a které město pronajalo za účelem zajištění náhradní parkovací plochy, po dobu revitalizace Karlova náměstí.

Anketa

Pokud by vláda vyhlásila totální a úplný lockdown na 14 dní, byli byste pro?

66%
34%
hlasovalo: 23233 lidí

V týdnu od 22. do 28. února bude toto parkoviště ve zkušebním režimu bez parkovacího automatu. Ten sem bude umístěn 1. března a ceny parkovného budou ve stejném režimu, jako na Karlově náměstí. Tedy 30 minut za 10 korun, hodina za 30 korun a stejně tak každá další hodina parkování. Platit v automatu se bude hotově, kartou, SMSkou nebo prostřednictvím mobilní aplikace.

Držitelé parkovacích karet pro Karlovo náměstí, ulici Přerovského a Hasskova budou moci parkovat na parkovištích na Karlově náměstí, na Komenského náměstí a v ulici Otmarově.

Kontejnery na tříděný odpad jsou přesunuty od sousoší sv. Cyrila a Metoděje na horní stranu náměstí, ke křižovatce Soukopova a Přerovského.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.