Třebíč a podnikatelé v cestovním ruchu se připravují na turistickou sezónu

11.04.2022 13:55 | Tisková zpráva
autor: PV

Starosta Třebíče Pavel Pacal se setkal s podnikateli v cestovním ruchu. Hlavním tématem bylo představení letošní marketingové kampaně Ochutnejte Třebíč! a zapojení podnikatelů.

Třebíč a podnikatelé v cestovním ruchu se připravují na turistickou sezónu
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Téměř dvacet majitelů restaurací, hotelů a penzionů, ale také pracovníci Muzea Vysočiny Třebíč a další aktéři podnikající v cestovním ruchu se už po několikáté sešli s pracovním týmem radnice, aby pokračovali ve spolupráci.

Na marketingovou kampaň Zažijte Třebíč! a Poznejte Třebíč! letos navazuje Ochutnejte Třebíč! Klíčovou myšlenkou je turistům nabídnout pestré menu složené nejen z gastro specialit, ale také ze zážitků.

„Třebíč můžeme ochutnávat všemi smysly. Turisté si přivoní k historii, ochutnají třebíčské unikáty, jako je legendární limonáda ZON, čokoláda nebo i třebíčská whisky. Každý z podnikatelů má možnost se zapojit a je na něm, jak tuto příležitost využije,“ informoval starosta Pavel Pacal.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Mgr. Lubomír Metnar byl položen dotaz

Sociální benefity pro Ukrajince.

Dobrý den pane ministře. Mám otázku. Podle PL ze dne 17. 12. 2025 připravila polská vláda návrh novely zákona o pomoci ukrajinským občanům, který počítá s ukončením mimořádného speciálního statusu pro ukrajinské uprchlíky od 4. března příštího roku. Podle mluvčí ministerstva vnitra Karoliny Gałecké ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Rozpočet 2026 ve znamení dokončení klíčových investičních projektů

22:42 Vyškov: Rozpočet 2026 ve znamení dokončení klíčových investičních projektů

Investice se leckdy překlápí do dalších let, protože jejich příprava je delší a vyžaduje pečlivou ko…