Třeboň: 1. Cykloorienťák a třeboňské cyklohraní

30.06.2017 15:10

Zveme Vás na první ročník orientačního závodu na kolech (MTBO), který proběhne v sobotu 1. 7. 2016. Jedná se o závod, kdy jezdci musí projet průjezdními body, přičemž trasu mezi těmito body si volí sami.

Třeboň: 1. Cykloorienťák a třeboňské cyklohraní
Foto: Třeboň
Popisek: Třeboň

Závodník může jet pouze po cestách vyznačených v mapě, pokud si chce zkrátit trať přes les, tak musí nést kolo 20 cm nad zemí. Jedinými pomůckami jsou buzola a speciální mapa, kterou dostanou na startu. Závod je určen pro všechny věkové kategorie (každá kategorie má svoji vlastní trať) a vzhledem k rovinatému okolí, tak je vhodný i pro méně zdatné sportovce.

Závodní centrum bude v areálu bývalých technických služeb pod hrází rybníka Svět. Prezentace se koná od 9:00 do 9:45 a start je pak intervalový od 10:00. Nejmladší kategorie (děti 0 – 6 let s rodiči) zdolá okolo 3 km a dospělí závodníci najezdí přes 25 km.

Zájemci si můžou půjčit i kola, čip nebo mapník (speciální držák na mapu na řídítka). Každý závodník musí mít helmu. Na závod se můžete přihlásit i na prezentaci, startovné činí 60,- Kč, pro dětské kategorie pak 30,- Kč.

V centru závodů bude též doprovodný program – vystoupí Z-bike team, bude zde skákací hrad pro děti, jízda zručnosti či malování s Besipem.

Závod pořádá Město Třeboň spolu s Třeboň Centrem a záštitu nad celou akcí převzal pan místostarosta Josef Pindroch. Děkujeme všem sponzorům a partnerům akce: Technické služby Třeboň, Agrico, Anis cz, Lázně Třeboň, Besip, Z-bike team, Třeboňské stavby, Nadace jihočeské cyklostezky, O-news.cz, Autopilot mapholders a Městská policie Třeboň.

Více infromací ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…