Turnov: Domov důchodců Pohoda má novou kotelnu

11.10.2018 19:09

Domov důchodců Pohoda byl dálkově vytápěný z areálu nemocnice. Rozvody však byly v tak špatném stavu, že by se nevyplatila jejich oprava. Proto turnovská radnice rozhodla o vybudování nové plynové kotelny.

Turnov: Domov důchodců Pohoda má novou kotelnu
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Investiční akce byla dokončená v září 2018, během října probíhá zkušební provoz. Součástí dodání  nové plynové kotelny (se čtyřmi kondenzačními kotly) bylo i vybudování plynové přípojky.

Budování plynové přípojky

„Náklady činily 3,2 milionu korun,“ doplnil částku Ing. Ladislav Osička ze správy majetku turnovské radnice. Jak dodal, další kotel byl osazen také v protější budově v ulici 28. října 1335. Oba objekty mají nyní samostatné kotelny.

Ve výběrovém řízení na dodavatele vyhrála firma VK INVESTING s.r.o. z Jaroměře, novou kotelnu provozuje Městská teplárenská Turnov, s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…