Turnov chce prostřednictvím projektu Mapy budoucnosti II zvýšit informovanost o kriminalitě

28.10.2020 10:41

Naše město se zapojilo do pilotního testování klíčového projektu Ministerstva vnitra ČR v oblasti prevence kriminality, do projektu Mapy budoucnosti II.

Turnov chce prostřednictvím projektu Mapy budoucnosti II zvýšit informovanost o kriminalitě
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Cílem projektu je zlepšení spolupráce mezi obcí (obecní policií) a Policií ČR, zvýšení informovanosti obyvatel o kriminalitě a zvýšení důvěry obyvatel k policejním složkám.

Tento projekt by měl našemu městu a jeho občanům přinést lepší zacílení policejních hlídek do rizikových oblastí, díky přístupu k detailním datům o kriminalitě na území města. To by se ve svém důsledku mělo projevit ve snížení kriminality, zvýšení bezpečnosti města a vyšší objasněnosti trestné činnosti páchané na území města Turnova.

Abychom byli schopni vyhodnotit přínosy tohoto projektu pro naše město, obracíme se na Vás s prosbou o pomoc. Cílem je porovnat pocit bezpečí občanů před zahájením projektu (v jeho úvodu) a poté po ukončení pilotního provozu na podzim 2021. Prosím, zapojte se do krátké ankety hodnotící současný pocit Vašeho bezpečí. Vaše názory jsou pro nás velmi cenné. Anketa je zveřejněna na webových stránkách města a Facebookovém profilu města a Městské policie. Bude aktivní do konce roku. Věříme, že se ve velké většině zapojíte, neboť prevence kriminality je záležitostí nás všech.

Bližší informace ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…