Turnovské ulice jsou chladnější

09.08.2015 12:42

Vedení města se rozhodlo, že občanům Turnova i turistům uleví od rozpálených ulic. Pracovníci Technických služeb Turnov v pátek 7. srpna 2015 vyrazili do rozpálených ulic v centru města s kropicí cisternou.

Turnovské ulice jsou chladnější
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Extrémně vysoké teploty, které v těchto dnech prožíváme v rozpáleném městě, nejsou moc příjemné. Proto se Město Turnov rozhodlo pro kropení vodou, která při tomto horku, které v celé České republice panuje, zlepšuje klima ve městě a snižuje zdravotní rizika nemocných a starších lidí. "Kropení vodou snižuje nejen vysoké teploty, ale i celkovou prašnost. Za dnešní den se cisterna ve městě objeví přibližně desetkrát," říká jednatel Technických služeb Libor Preisler. Vlna veder má přetrvávat i nadále, pokud budou teploty opět extrémní, kropicí vůz vyjede do centra města i příští týden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…