Týn nad Vltavou: Město schválilo rekonstrukci vestibulu ZŠ Hlinecká

14.03.2021 16:58

Zastupitelstvo města schválilo na svém prvním zasedání konaném dne 25. 2. 2021, podání žádosti o dotaci z výzvy vyhlášené Ministerstvem pro místní rozvoj, podprogram Podpora obcí s 3001 – 10000 obyvateli, dotační titul 117D8220E Rekonstrukce a přestavba veřejných budov na projekt „Rekonstrukce vestibulu ZŠ Hlinecká Týn nad Vltavou“.

Týn nad Vltavou: Město schválilo rekonstrukci vestibulu ZŠ Hlinecká
Foto: tnv.cz
Popisek: Týn nad Vltavou

Cílem projektu je úprava šaten a vestibulu – ve vstupní hale budou vybourány stávající ocelové konstrukce šaten a nahrazeny jednou řadou šatních kójí pro nejmenší žáky. Ve většině prostoru bude místo kójí volný prostor, který pomocí interiérových prvků (ocelových skříněk) supluje kóje. Dojde k nahrazení obkladu stěn (stávající keramický obklad stěn bude zakryt novým obkladem z dřevotřískových desek s HPL laminátem), nové výmalbě, výměně několika dveří a opravě zárubní, instalaci nového osvětlení, stávající podlaha bude nahrazena novou keramickou dlažbou. U otopných těles budou nově namontovány termoregulační hlavice. Součástí projektu je i úprava terasy před vstupem do ZŠ – tj. výsadba zeleně (keře, stromy) do vegetačních nádob s cílem zlepšit mikroklima prostoru, který je využíván pro různé aktivity (školní jarmarky, trávení času žáků o přestávkách atd.).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…