Uherské Hradiště: Internet zadarmo v centru města

27.08.2018 17:32

Na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti se můžete zadarmo připojit k internetu, pokrytí Mariánského náměstí bude následovat na začátku září.

Uherské Hradiště: Internet zadarmo v centru města
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

Díky spolupráci města Uherské Hradiště a společnosti Internext 2000, s. r. o. bylo náměstí pokryto veřejnou WiFi. Jde o bezplatné internetové připojení pro obyvatele i návštěvníky Uherského Hradiště s rychlostí 8Mbit/s a omezením na tři hodiny připojení, po kterých následuje období tří hodin, po které není možné danou síť využívat z důvodu její lepší dostupnosti pro co nejvíce uživatelů. "Tato navázaná spolupráce má za cíl pokrýt nejfrekventovanější veřejná prostranství kvalitním a bezplatným internetovým připojením," řekl člen rady města František Elfmark. Dalším veřejným prostranstvím po Masarykově náměstí je Mariánské náměstí, kde bude free WiFi spuštěna na začátku září. Při události roku, Slováckých slavnostech vína a otevřených památek by se tedy návštěvníci města na obou stěžejních náměstích měli bez problémů k wifi připojit.

Město Uherské Hradiště poskytuje připojení pomocí WiFi sítě zdarma také v budovách využívaných městským úřadem. WiFi síť byla původně dostupná pouze v budově radnice na Masarykově náměstí, později byla rozšířena i do dalších budov, ve kterých úřad sídlí.  Provoz je hrazen z rozpočtu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…