Upozornění na dopravní omezení v Nymburce během natáčení seriálu

21.05.2016 10:28

Od 20. května do 31. srpna 2016 platí po Nymburce dílčí dopravní omezení z důvodu natáčení televizního seriálu Trpaslík.

Upozornění na dopravní omezení v Nymburce během natáčení seriálu
Foto: red
Popisek: Nymburk

V sobotu 21. května po celý den platí zákaz vjezdu a stání motorových vozidel v Palackého třídě z Náměstí Přemyslovců a zákaz stání na Náměstí Přemyslovců před Městským úřadem Nymburk a před podloubím (prodejnou Jednoty a dal.) Zároveň platí zákaz vjezdu do ulice U Staré sladovny.

V neděli 22. května platí stejná omezení jako v sobotu a chodci by měli obejít vytyčenou část Náměstí Přemyslovců, tedy zákaz vstupu platí k průchodu kolem budovy radnice. Pěší mohou obejít náměstí kolem Mariánského sloupu, podloubím u Jednoty a dále do Boleslavské třídy.

Od čtvrtka 26. května do neděle 29. května platí zákaz vjezdu i vstupu do Palackého třídy z Náměstí Přemyslovců, zákaz vjezdu a vstupu na Kostelní náměstí. Dále zákaz stání v ulici Na Rejdišti a zákaz vjezdu a vstupu Na Rejdiště (vjezd pouze od křižovatky s ulicí Jízdeckou a jednosměrný provoz). Objízdná trasa povede přes Náměstí Přemyslovců, Boleslavskou třídou a Dlouhou třídou. Dále platí zákaz stání v části ulice Havlíčkova a zákaz vjezdu do ulice Komenského, uzavřen bude také průjezd mezi ZŠ Komenského a sportovištěm.

V pondělí 6. června bude zcela uzavřen kamenný most přes Labe, a to od 19.30 do 24 hodin. Objízdná trasa vede po obchvatu Nymburka. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…