V centru Ostravy můžete relaxovat

11.07.2017 9:17

Část Masarykova náměstí se proměnila v relaxační zónu. Vyrostl na něm beachvolejbalový kurt a bar s letním občerstvením. Hosté mohou posedět u baru, natáhnout se v lehátkách anebo vyzkoušet houpací sítě. Rodiče se nemusí bát, že se jejich děti budou nudit. Ty si zahrají na pískovišti anebo se zapojí do dění ve workshopech.

V centru Ostravy můžete relaxovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Ostravu

Na Masarykově náměstí už téměř měsíc funguje relaxačně-sportovní areál Písek v centru. Zájemci si mohou zahrát beachvolejbal, přehazovanou, fotbal, badminton, pétanque anebo beachragby. Program slibuje také divadelní večery, cvičení jógy nebo kruhový trénink. Vedle beachvolejbalového kurtu vyrostl letní bar s nabídkou občerstvení. Hosté mohou posedět v chládku přímo u baru anebo si vzít nápoj na lehátka nebo do závěsných sítí.

V pátek 14. července od 11 hodin uvidí diváci exhibici plážového ragby dětí z ragbyové akademie v Olomouci a v sobotu v 10 hodin začne mužský turnaj v plážovém ragby, který zahájí písničkář Jaromír Nohavica, sám bývalý ragbista. V přestávce turnaje sehrají jeden zápas také ženy. 

Zřízení areálu Písek v centru výrazně podpořilo město Ostrava ze svého rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…