Valašské Meziříčí: Obří skluzavka i s doprovodným programem pro děti

23.08.2018 9:15

V sobotu 25. srpna se ulice Příční změní na jednu velkou skluzavku. Letní atrakce bude pro veřejnost otevřena od 11 do 18 hodin. Součástí akce bude i bohatý doprovodný program pro děti, který nechalo připravit město Valašské Meziříčí.

Valašské Meziříčí: Obří skluzavka i s doprovodným programem pro děti
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

Obří a jedinečná vodní skluzavka Slide Czech míří do Valašského Meziříčí. Lidé budou moci užít nezapomenutelnou porci zábavy. Vstup na skluzavku je možný až od šesti let. Proto město při tvorbě programu pamatovalo také na ty nejmenší děti a nechalo připravit doprovodný program na fotbalovém hřišti Integrované střední školy Centra odborné přípravy a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí.

Pro děti budou přichystány například skákací hrad, tvořivé dílničky, malování, interaktivní hry, písmenková abeceda či stavění z kostek. Chybět nebudou také sportovní aktivity pro nejmenší. Součástí této výjimečné akce budou i občerstvovací stánky přímo v areálu.

Doprovodný program pro nejmenší děti bude zajišťovat SVČ Domeček, Svět her a poznání Vrtule a Dobrovolný svazek obcí mikroregion Valašskomeziříčsko–Kelečsko.

Tak neváhejte a přijďte se pobavit celá rodina. Těšíme se na Vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

19:06 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného javoru v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…