Valašské Meziříčí: Ulička u kina se mění

11.04.2019 7:34

V minulém týdnu začaly práce na rekonstrukci komunikace a přilehlých parkovišť u kina Svět. Starý asfalt bude nahrazen žulovou dlažbou. Stejný povrch bude mít i nový chodník, který povede až po vchod do budovy kina a restaurace.

Valašské Meziříčí: Ulička u kina se mění
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

Žulovou podobu bude mít celý úsek komunikace, jehož oprava letos vstoupila do své druhé etapy. „Vloni proběhla první etapa, kdy byly rozbity betonové rampy, které bránily bezbariérovému přístupu do kina. Místo nich byly osazeny žulové obruby a položena dlažba z žulové kostky od křižovatky s Mostní ulicí až po hranici objektu komunitního centra,“ připomněla Dagmar Hermannová z odboru komunálních služeb.

Obě etapy přišly městskou pokladnici na zhruba 2,2 miliony korun. Důvodem k opravě byl špatný stav prostoru a nutnost zbudování bezbariérových vstupů do budovy komunitního centra (kina), které se bude otevírat 1. června. Oprava by měla být hotová do konce května.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…