Varnsdorf: Cyklistický závod Tour de Feminin přinese řadu omezení

02.07.2017 20:26

Upozorňujeme občany, na řadu dopravních omezení, které každý rok provázejí mezinárodní cyklistický závod.

Varnsdorf: Cyklistický závod Tour de Feminin přinese řadu omezení
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Letošní, jubilejní 30. ročník mezinárodního etapového cyklistického závodu žen Tour de Feminin 2017 zavítá do našeho města jako každý rok ve čtvrtek 6. a v neděli 9. července. Kromě tradičního čtvrtečního průjezdu městem, spojeného s rychlostní prémií však letošní ročník přináší do našeho města i cíl 1. etapy! Naopak v nedělní dopoledne mohou diváci a fandové sportu a zejména cyklistiky vidět z náměstí start poslední V. etapy.

Jak tedy budou dopravní omezení v našem městě v tyto dny vypadat?

Čtvrtek 6. července 2017 (více ZDE)

14:05 - 14:15 hod.
Cyklistky jedou z Dolního Podluží, odbočí u Jatek doleva a po ulicích Čs. letců a Pražská dojedou do centra. Po průjezdu kruhovým objezdem pokračují ulicí Kmochovou, zatáčejí na Střední a DOLEVA po Národní projedou přes náměstí, kde je čeká rychlostní prémie. Po ulici Čs. mládeže pak účastnice závodu město opustí směrem na Studánku a Rumburk.
V tuto dobu bude silnice v uvedených úsecích za asistence policie ČR, MP a hasičů zcela uzavřená!

16:45 - 17:30 hod.
Cyklistky jedou opět z Dolního Podluží, odbočí u Jatek doleva a po ulicích Čs. letců a Pražská dojedou do centra. Po průjezdu kruhovým objezdem pokračují ulicí Kmochovou, zatáčejí na Střední a DOPRAVA po Národní projedou až k Věžičce, dále ulicemi Otáhalovou, Poštovní na ulici Legií do cíle na náměstí E. Beneše.
V tuto dobu bude silnice v uvedených úsecích za asistence policie ČR, MP a hasičů zcela uzavřená! Krom výše uvedených úseků budou zcela uzavřeny výjezdy od obchodních středisek Albert a Billa a to jak do ulice Národní, tak i do ulice Legií! Zcela uzavřený bude také ulice Legií v úseku od lékárny U Anděla až po Náměstí E. Beneše a také Národní ulice v úseku od Střední až po Mariánskou.

Neděle 9. července 2017 (více ZDE)

10:00 - 10:15 hod.
Cyklistky odstartují na Náměstí E. Beneše doleva na ulici Národní, poté přes Střední a Kmochovu na kruhový objezd a po ulicích Pražská a Čs. letců opustí naše město směrem do Dolního Podluží.

V tuto dobu bude silnice v uvedených úsecích za asistence policie ČR, MP a hasičů zcela uzavřená!

Čtvrteční etapa se koná v době státního svátku a tak doufáme, že Vám tyto opatření příliš nezkomplikují vaše cesty. Chtěli bychom vás touto cestou jménem pořadatelů i Města Varnsdorf požádat o shovívavost při těchto krátkodobých uzávěrách a také Vás pozvat jako fanoušky, abyste podpořili světové cyklistky během jejich závodu.

Uzavírky znamenají i změny v autobusové dopravě - výlukový jízdní řád ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…